Xavier vám nabízí kultovní, výtvarná a originální trička nejvyšší kvality v jedinečném dárkovém balení.


www.xavier.cz
nákupní košík
tabulka velikostí
časté otázky
kvalita & technologie
dárkové balení
kontakt

Trička používáme jedny z nejkvalitnějších na trhu ze 100% bavlny, v gramáži 190 - 205 g/m2. Trička s lemováním na rukávech jsou v gramáži 160 g/m2 (jemně tenčí).

Tiskneme

1) sítotiskem (nejtrvalejší a nejkvalitnější metoda na potisk textilu). Sítotisk je velice trvanlivá technologie, při níž se nanáší na tričko každá barva zvlášť, protlačováním barvy přes síto.

2) Gumový zalisovaný potisk, který je vysoce odolný vůči opotřebení. Používá se na profesionální úrovni ve sportovním odvětví (dresy, namáhané a často prané materiály)

Barvy používáme speciální ekologické. Tyto barvy jsou certifikovány a 100% nezávadné. Textil potištěn těmito barvami mohou nosit děti již od narození. Tiskneme takovou vrstvu barvy, jakou materiál snese. Nános je natolik silný, že je hmatatelný.

Výroba každého trička je v podstatě unikát. Trička vyrábíme na zakázku. Máme nachystané čisté trička a po objednání motivu tiskneme každé tričko zvlášť. Proto si můžete vybrat z tak široké škály barev a kombinací. Nejfrekventovanější trička máme již potištěny v předstihu a tím urychlujeme dobu mezi objednáním a doručením.

Cena za kterou trička prodáváme, odpovídá kvalitě triček a potisku.

 

 

 

 

 

 

Xavier | Originální trička s potiskem